Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dla ciebie jej płacz to nieziemska praca, ale to też znak, że jest trochę silniejsza... Ma siłę płakać. Chciałabym choć na godzinkę Cię odciążyć. Gdyby nie covid...Wynik negatywne, dziś strasznie, mała cały dzień płacze, podobno przez ciągłe uczucie głodu po sterydach
Prześlij mi Twój e-mail to wyślę Ci artykuł o tzw. świńskim oskrzelu .To też inaczej oskrzele tchawicze.Mamusie może mi któras poszukać w necie co to jest świńskie oskrzele i tu wkleić ale nie link tylko treść przekopiować bo mi znalazło jeden artykuł ale mi się nie chce otworzyć bo tu jest słaby net. Podobno młoda to jeszcze ma...z góry dziękuję.
Kto Was wogole prowadzi?
Karmienie co trzy godziny,wlewy pompa, też już obsługuje sama, karmienie po 60 ml, wlew na dwie godz, przepływ 30 ml na godz, zamieniam się w matkę zombi, która pije teraz herbatę i je Oreo, kapie się między 3 a piąta rano, no i czuwanie przy saturacjach bo ma spadki ponizej 70 nawet przy wlewach choć już nie tak strasznie jak przy normalnym karmieniu