Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rozumiem, że lekarze nie dają wam większych szans na poprawę zdrowia, która mogłaby dać jej nie tylko życie, ale względnie dobre życie. Bardzo ci współczuję i doceniam, że dzielisz się swoimi wyborami. Mogę się tylko domyślać co dzieje się w człowieku i z jego sercem, kiedy podejmuje decyzje o zaprzestaniu uporczywych terapii. Mam nadzieję, że będziesz miała możliwość poświęcić córeczce jak największą ilość czasu i miłości. Niech ta decyzja przyniesie tobie o całej twojej rodzinie względny spokój.Jadę jutro podpisać protokol o zaprzestaniu uporczywego leczenia nie podejmowaniu interwencji inwazyjnych....
Nie wyobrażam sobie nawet jak musi być Ci ciężko. Trzymaj się ciepło w tym trudnym czasie.Jadę jutro podpisać protokol o zaprzestaniu uporczywego leczenia nie podejmowaniu interwencji inwazyjnych....
Rozumiem twoją decyzję. Wspieram myślami, bo przed Wami trudne chwile.Jadę jutro podpisać protokol o zaprzestaniu uporczywego leczenia nie podejmowaniu interwencji inwazyjnych....
Przykro mi, mimo jej ogromnego cierpienia oraz waszego, gdzieś tam się tliła nadzieja, że jednak z tego wyjdzie i będziecie mogli zabrać ją do domu.To nie jest moją decyzja, to jest decyzja anestezjologow i kardiochirurgow, nie widzących sensu w dalszym uporczywym leczeniu,ja mam tylko podpisać protokoł,