reklama

Waga dzieciątek

Luka miałam wrażenie, że i'coo ma spore gondolki - czyli to tylko wrażenie?

Szopka a jaką spacerówkę kupujecie? Ja mam też Mutsy i jakoś mi do niej niespieszno...

reklama
Kupujemy siedzisko do Mutsy. Jak na razie jestem bardzo zadowolona - na naszych niezbyt równych dróżkach rama urban rider świetnie się sprawdza. A jaką ty masz Esiu?

Też urban rider - i z systemu jestem zadowolona (wpienia mnie tylko stan wózka, pamiętasz może, wtopiłam z używanym :baffled:). A gdzie kupujecie siedzisko? (i za ile, jeśli mogę spytać)Podobno mało który sklep ma i trzeba zamawiać - a czeka się do 3 m-cy. No ale nie wiem ile w tym prawdy...
A rama faktycznie świetnie się sprawdza - jeździliśmy na spacery po polnych dróżkach, czasem na przełaj przez łąkę - genialnie się prowadzi!

No pamiętam wasze przygody. A jedziemy po spacerówkę oczywiście do Grójca ;-) Cena ok. 600zł. Pytaliśmy o to czy można później bez problemu dokupić i zapewniali nas że tak. Może lepiej tam zadzwonię jutro..

Pozdrówcie Grójec od nas! :-D Wysyłam tam brata niedługo - córeczka mu się urodzi w styczniu, więc conieco nam też pewnie kupi ;-)
Faktycznie lepiej zadzwoń - tę info mam od koleżanki, która kupowała siedzisko niedawno (czekała na nie chyba ze 2 m-ce).

He he u mojej siostry też będzie bobo w styczniu. Dziś się dowiedziałam że będzie chłopczyk :-):-):-) I właśnie kupię jej przy okazji wanienkę ondę i parę innych rzeczy.

reklama
My też będziemy mieli kuzynostwo ale w kwietniu, siostra męża będzie miała bliźniaki!!!! Wiktorek będzie miał niezłą załogę...hmmm....dzięki temu nie musimy sie szybko starać o rodzeństwo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry