reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Waga dzieciątek

Julcia wazy 6700:tak:
dziecko okolo 6 miesiąca zycia wg 50 centyla powinno podwoic wage urodzeniową,ale oczywiscie moze tez wczesniej
no i tak od 5 miesiąca zycia 500 na miesia to sukces:-)

reklama
9kg :szok: ała, plecy mnie bolą :angry:

Blanes nie wiem jak wy to robicie ale gratuluję. :tak:I współczuję twojemu kręgosłupowi :szok: Maksio wygląda mniamuśnie, a nowa fryzura dodaje mu wieku i powagi ;-):-D

Czarek jutro idzie na wizytę do pediatry i zobaczymy co powie waga, ale na moje oko przybyło mu sporo słodkiej masy ciała.

a my w czwartek mamy szczepienie więc i ważenie, jakoś mam wątpliwości co do przychodnianej wagi, cóż, zobaczymy, co pokaże tym razem

Zosia wczoraj 7080g.

160g w tydzien. :szok: Chyba nadrabiala poprzedni przestoj. A co by było gdybym jej nie ważyła na głodnego?? :-D

reklama
Efilo, pięknie Zosia przybiera.
A Karolinka waży niecałe 7 kg i jest o tyle starsza. Kurczę, martwię się, czy ona nie za mało przybiera. Jednak pediatra nie wyrażała żadnego niepokoju.
A my teraz tylko cyc + 1x sinlac (na ok. 90 ml wody), więc chyba szybko powyżej 7 kg nie wyskoczymy :-(

Do góry