reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Waga dzieciątek

My dzisiaj po pomiarach
ok 8300 bo się darł i wiercił....
więc przybyło kochanego dziecka ponad 1 kg w przeciągu 6 tygodni :szok:
to chyba efekt nowego schematu żywienia, czyli + sinlac + obiadek ze słoika
(mimo że młody dużo nie zjada)

reklama
Emila- to sporo, wiecej faldek do calwania :-) Ja nie wiem ile moja wazy, do lekarza i na szczepienie idziemy za niecale 2 tygodnie, mam tylko nadzieje ze mniej niz 11,3 bo tyle utrzymuje hustawka a nie chce z niej jeszcze rezygnowac :-) ;-)

My dzisiaj po pomiarach
ok 8300 bo się darł i wiercił....
więc przybyło kochanego dziecka ponad 1 kg w przeciągu 6 tygodni :szok:
to chyba efekt nowego schematu żywienia, czyli + sinlac + obiadek ze słoika
(mimo że młody dużo nie zjada)
U nas dzisiaj dokładnie taka sama waga. Więcej fałdek do całowania:-D

u nas pewnie będzie coś ok 8:baffled: miesiąc temu (jakoś tak) było 7340
czekam na wezwanie na szczepienie, zobaczymy, co nam wyjdzie

Dołączamy do piórkowców - Czarek dziś ważył 7690, przybrał 600g w 7 tygodni i ciągle idzie po swoim 25 centylku. Dziś miał chyba po raz pierwszy u pediatry zmierzoną główkę - jest zaledwie na 3 centylu drobinek mój mały :-)

Jola
przyznaj się że poszłaś w ślady Blanes i pozwalasz maksowi wyjadać z lodówki schaboszczaki ;-) Pięknie Maks nabrał ciałka - gratuluję!

Zosia też przybiera nieźle na tych słoiczkach.
Wczoraj 8030. Dzisiaj już 8080 :szok: (ważyłam dzisiaj drugi raz bo myślałam że ta wczorajsza waga to jakaś pomyłka :-))

reklama
no, no....ależ rosną te maluszki :tak:

Szopka Zuzia też (razem z Czarusiem) dołącza do klubu piórkowców - waga z wczoraj 7450g.

Do góry