reklama
A
agik25
Gość
Wojtuś kruszek ok 14,2 kg waży, tak mniej więcej.
A ciuszki nosimy 96/98.
Mi to dopiero kręgosłup woła o pomoc gdy go dźwigam
;-)
A ciuszki nosimy 96/98.
Mi to dopiero kręgosłup woła o pomoc gdy go dźwigam

Kurczę, martwię się bo wygląda na to że Magda to karypel przy Waszych bąblach.:-(Zmierzyłam Ją dziś - oczywiście tak "pi razy oko" i wg mnie ma tak +/- 79-80 cm.:-(Niby to coś między 25 a 50 centylem więc nie jest źle, ale jak piszecie Wasze Maluchy już do 90 cm powoli dochodzą.:-(
Jolka, toś mnie pocieszyła.

Ale dobrze wiedzieć że nie tylko Magda jest malutka.
Ona nie tylko jest malutka ale i ma malutkie stópki - wciąż nosi rozmiar 21. Ostatnio kupowałam Jej kapciuszki i babka w sklepie się oburzyła jak jej powiedziałam że potrzebuję rozmiar 21 - góra 22 dla półtorarocznego dziecka. Chciała mi na siłę wcisnąć 24-25 bo to nie jest możliwe - ona sprzedaje i wie lepiej i ja się na pewno pomyliłam.
Kupiłam rozmiar 22-23 bo nie było mniejszych i są za duże. Ale fakt, Weronika w wieku Magdy nosiła już 24.

Ona nie tylko jest malutka ale i ma malutkie stópki - wciąż nosi rozmiar 21. Ostatnio kupowałam Jej kapciuszki i babka w sklepie się oburzyła jak jej powiedziałam że potrzebuję rozmiar 21 - góra 22 dla półtorarocznego dziecka. Chciała mi na siłę wcisnąć 24-25 bo to nie jest możliwe - ona sprzedaje i wie lepiej i ja się na pewno pomyliłam.

reklama
aniajw
mama Natusi
Dopisuję się do Was moja Natalia ma wzrost 81cm przy wadze około 10,5-11kg. Mierzona i ważona w domu, także wszystko w przybliżeniu.