reklama
e-stera
Fan(ka)
Moj Oli ważył tyle samo w 32 tygodniu.urodził się 2225 i 48cm...................ja miałam dystrofię wewnątrzmaciczną.już am 13miesiecy i pęknie się rozwija, jest zdrowy:-):-)
Ale drobne dzieci bardzo szybko nadrabiają więc nie martw się na zapas.........najważniejsze że dzidzius rozwija się prawidłowo......a wagę nadrobi-będzie dobrzeJeszcze może utyć więc spokojnie
Ale drobne dzieci bardzo szybko nadrabiają więc nie martw się na zapas.........najważniejsze że dzidzius rozwija się prawidłowo......a wagę nadrobi-będzie dobrzeJeszcze może utyć więc spokojnie
Mam nadzieję, że teraz na wizycie (11.02.09) na badaniu będzie ważyć trochę więcej.To moja druga ciąża i z pierwszą było wszystko ok.Mam nadzieję, że tym razem będzie też ok. Acha pierwszy chłopiec Michaś ważył 3250.Poród w 40 tyg. ciąży.Ta ciąza od początku była zagrożona dlatego tak się martwię,ale byłam na usg trójwymiarowym i było wszystko ok, także jestem dobrej myśli.
askkle
Fanka BB :)
Zerknij tez tu:
Kalendarz ciąży - serwis eDziecko.pl
Tu piszą ze w 31 tyg dzidzia wazy ok 1600 wiec spokojnie, wcale nie odstajesz bardzo od normy
pozdrawiam
Kalendarz ciąży - serwis eDziecko.pl
Tu piszą ze w 31 tyg dzidzia wazy ok 1600 wiec spokojnie, wcale nie odstajesz bardzo od normy
pozdrawiam
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Mój mały w 32 ważył 2140 ale ja mam cukrzycę ciążową i lekarz powiedział że jest duży choć mój pierwszy synuś urodził się w 36 tyg z wagą 3150 i jak na ten tydzień to też było dużo. Nie martw się bo ja czytałam na innych stronach o wadze dziecka że jest około 1700-1800 więc to chyba nie jest aż tak mało u twojego maluszka choć rozumiem cię że się martwisz bo ja też zaraz zaczęłam szukać wagi dziecka w 32 tyg .
reklama
Aneczka_01
Zaciekawiona BB
Moja malutka w 37 tc ważyła 4200. Do porodu zostało mi kilka dni i jestem strasznie ciekawa ile będzie ważyła tak na prawdę. Synka urodziłam 4350. Lekarz powiedział mi że spokojnie mogę urodzić naturalnie nawet 4500. Zobaczymy.