agaced2002
Zaciekawiona BB
Witam jestem w 36 tygodniu ciąży i moje dziecko waży 1443g miesiąc temu ważyło 1928 czy lekarz mógł się pomylić moją ciąże prowadzi starsza pani nie wiem co myśleć martwię się
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A wcześniej jaka była waga? Zawsze było mało, czy teraz jakoś mało rosnie?Witam jestem w 36 tygodniu ciąży i moje dziecko waży 1443g co mam zrobić martwię się bo powinno ważyć więcej macie jakieś rady ?
Nie ma takiej siły, żeby dziecko w brzuchu zmalało pół kilo.Witam jestem w 36 tygodniu ciąży i moje dziecko waży 1443g miesiąc temu ważyło 1928 czy lekarz mógł się pomylić moją ciąże prowadzi starsza pani nie wiem co myśleć martwię się
Chyba coś ta Pani doktor źle zmierzyła. A może zamiast 2 wpisała 1? Może teraz waży 2443? Niemożliwe aby dziecko w brzuchu straciło na wadze.Witam jestem w 36 tygodniu ciąży i moje dziecko waży 1443g miesiąc temu ważyło 1928 czy lekarz mógł się pomylić moją ciąże prowadzi starsza pani nie wiem co myśleć martwię się
To chyba najbardziej prawdopodobne. W tym tygodniu może ważyć 2,5kg.Chyba coś ta Pani doktor źle zmierzyła. A może zamiast 2 wpisała 1? Może teraz waży 2443? Niemożliwe aby dziecko w brzuchu straciło na wadze.