reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Waga dziecka

reklama
Sara ma 2.5 roku, wazy 15.5kg, ma 93 cm wzrostu :tak: Ubranka kupujemy na 104, czasami jeszcze na 98 lub juz 110 (zalezy od firmy):-)
Rozm. buta 25.
Urodzila sie malutka - 2750 i 54 cm, ale szybko zaczela nabierac cialka ;-):-p

dowikla ale po zdjęciach nie widac zeby były aż takie malusie:no:

poprostu masz filigranowe córeczki:-):tak:
pozdrawiam serdecznie

Dziekuje bardzo:tak::tak::tak:
No rzeczywiscie na zdjeciach nie widac zeby byly az takie male;-)ale ubranka nosza od 62-74 zalezy od firmy:-);-)

Twoja Zosienka jest sliczniutka:tak::tak::tak:

czesc dziewczyny
Ja mam dwie slodkie skrajnosci centylowe. Moja 2letnia Yasminka wazy 10kg a jej 4miesieczny braciszek 9kg :)
Niedlugo bedzie nosic ubranka po mlodszym bracie...
Pozdrawiam duze i male pociechy

Nasz Przemko - 2 lata - 5 miesięcy
waga 17 kg
wzrost 98 cm
buciki 24-25 cm
ubranka- o róznie zależy od producenta od 104-116 cm

Mój Dawid wkrótce skończy 15 miesięcy - waży.......... około 14,5 kg a mierzy 80 cm. Ubranka kupuję mu na 86, numer buta 21. Mam nadzieję, że z nadejściem wiosny i lata zgubi trochę kilogramów i pójdzie do góry. Odżywiam go zdrowo, ale apetycik to on ma :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry