reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Flo opomiarowana i tak: waga: 10,500 - panika w przychodni i pytanie czy ktoś w rodzinie też głodowal w dzieciństwie:-p, po czym pełne niedowierzania spojrzenie na moją pełną sylwetkę, gdy mówiłam, że ja byłam jeszcze mniejsza i chudsza:-D, wzrost 87 cm - czyli kolejna modelka rośnie:tak: Do tego dwie piątki wyrosły, a noga mierzona już we własnym zakresie w kwartał urosła o 3 rozmiary i obecnie Flo nosi 22

reklama
ło ale laski
Myśmy jeszcze nie byli bo co się podleczymy i chcemy iść to znow jakieś tfu tfu
ale ważona młoda na domowej i ma 14,2 kg a młody obstawiam coś w okolicach 11
może w następnym tygodniu nam się uda to się zważymy :)

Flo ale modelka z Ciebie:tak:
Ika 14kg:szok: Brawo chociasz twoja mama sie nie martwi ze za mamlo wazysz:tak:
U nas waga przypuszczam ze ok 12kg, wzrost ok 80cm, a nr buta 20:tak: Dokladniejsze wymiary podam po bilansie:tak:

My także nie martwimy się o wagę:-):-):-) Plasujemy się w kategorii super ciężkiej:tak: Waga łazienkowa pokazała w dniu wczorajszym 14,8:-D Co do wzrostu, to jeszcze muszę dokonać oficjalnych pomiarów, ale Jula jest dosyć wysoka:rofl2: Cieszę się, że przez te 2 lata nigdy nie było żadnych gwałtownych wahań wagowych ani w jedną ani w drugą stronę. Jeden kłopot z głowy:happy:

No Jula, czyli dysproporcja pomiędzy Tobą i Olga będzie nadal ;-) Czyli dobrze, bo każda rośnie w swoim tempie bez skoków:-)

Jula i Ika rosną jak burza, brawo! :-) a Cinek:szok: tak myślałam że lada dzień dogoni lipcowych chłopaków:-D
Misia zgrabna dziewczynka:tak:

reklama
Do góry