• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
pabla on caly czas ma jakies problemy i moze dobrze myslisz ja juz nie wiem sama, no nic wszystko przed nami do roku czasu tak bedzie i anemia i te wszystkie cuda cudenka co sie go trzymaja.

heksa bądź dobrej myśli, niedługo wszystko minie jak ręką odjął.
No i pewnie w przedszkolu przynajmniej nie będzie ci chorował Szumuś.

My po ważeniu i raportujemy, że jest 8,200.
Kurcze mało przybiera. Wychodzi gdzieś koło 600 przez miesiąc. Czy to nie za mało? Od 1,5 miesiąca tak jakby mniej je, nie często z piersi nie chce. Może czas na kaszki...
Z drugiej strony to dobrze bo może w 74 jeszcze trochę pochodzi.

Hashi, no tak ma być.....600 gr to nawet dużo w tym wieku, nie może nadal przybierać po kilogramie, bo jak będzie miał rok, to tłuste nóżki nie uniosą 15-kilogramowego ciałka:-D Wyjątki sie oczywiście zdarzają, ale generalnie norma przybierania w tym wieku jest od 300 do 800 gr.

Ja ostatnio ważyłam małą domową metodą, czyli najpierw sama weszłam na wagę a później z małą i odjęłam różnicę :-p i wyszło mi 7 kilosków:happy:

Roni urodzić dziecko z takim obwodem głowy to nie lada wyczyn,aż sobie z ciekawości sprawdziłam to Maksiu przy urodzeniu miał 34 cm.
A miesiąc temu przy wadze 8100 miał 43 cm główki a 43,5 klatki piersiowej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry