• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Dziś byliśmy z Maksem u lekarza i wazy 9 kg czyli już mniej przybiera jak wcześniej przybierał po 600g tak teraz tylko 300g no ale to dobrze że przystopował bo to i tak duża waga

Maksiu, niezła waga, ale dobrze, że hamuje z przyborem, bo nosić 9 kg to niezłe wyzwanie:baffled: A Tymek widzę, ze rośnie na top modela, długi i szczupły:-D Florka wg mojej wagi łazienkowej też już 7 kg już osiągnęła, no ale wzrost nie ten, więc wygląda jak Miś-Kuleczka:-p

My po szczepieniu i powiem Wam, że mi dziecię jak na drożdżach rośnie. Przez ostatnie 2 tygodnie przytyła 0,3 kg i obecnie waży

8200

Jak na lipcowego/sierpniowego "ostatniaka" zamykającego stawkę tego wątku, to nieźle. Pytałam lekarki, czy to nie za dużo:tak: Powiedziała, że absolutnie nie, że przybiera równomiernie bez żadnych gwałtownych skoków i wygląda na super zdrowe i zadowolone dziecko. Skoro tak, to się kłócić nie będę;-);-);-) Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy i ich słodkie ciężarki:-D

Magdzik waga piekna Julcia niedlugo Miska przegoni:tak:
ciesze ze dzieciaczki rosna i wagowo zblizaja sie do Miska wagi nie che aby moje dziecie odstawalo od reszty spoleczenstwa;-)Momentami juz sie o jego wage martwilam ale na szczescie przystopowal:-)

Ostatnia edycja:
Andula - nie strasz:-):tak::-D;-) Jak tak dalej pójdzie, to na aqua aerobic 5 razy dziennie 7 dni w tygodniu chodzić będę:baffled: a co tam: przynajmniej laska się zrobię:-)

magdzik tak jakbyś już nie była :-):-):-):-)

Moje ważyć bedziemy w czwartek:-) a na szczepienie pod koniec stycznia:tak:

Załatwiłam sobie nosicza:tak::tak::tak: i mama mi ją z łózeczka wyciąga i przenosi gdzie trzeba, bo ona swoje waży(myślę że w okolicach 8,5) a ja wolę na zimne dmuchać przynajmniej do końca 1 trymestru:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry