reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Oj, laseczki, dajecie czadu:tak:

My po ważeniu piątkowym:
waga 6700g
długość 68cm

Znowu za mały przyrost:baffled: W 6 tygodni tylko 250g:-(
ZU, ja wysyłam do ciebie Natalę na 3 miesiące:-)

Wg siatek od Pabli Natania jest między 3-cim a 15-stym centylem :) a nie jak w naszych pooooooniżej 3-ciego. Ładne są te siatki WHO :))

Ostatnia edycja:
:)
A u nas równo 10 kilosów
i wychodzi że w miesiąc 300 g...uffffff bałam się że znowu będzie kilo:-D
ale to pewnie przez to że zęby ida i tak dużo już nie je:tak: ale z drugiej strony zawsze od kogoś wyciągnie conieco i jak pabla pisałaś że w ukryciu kolację jesz to ja zaczynam też po kątach pogryzać żeby młoda nie widziała bo wtedy znowu mina na głodnego szczeniaczka....no i nie daj takiemu szczeniaczkowi:-:)-:)-:)-(

Mama BiN , grunt że przyrost jest! Kurczaczek nei może teraz przecież znienacka kilo w miesiąc przypakować, bo by rozpękło dziewczynkę:-D

Ika widzę, ze nieco przystopowała z wagą....bardzo rozsądnie, zważywszy, że niedługo mama będzie miała dwa dzidziusie do dźwigania i może preferować tego lżejszego:-p:-):-)

Ika, no nieźle:-)
Post ciesz się, że Ika niemobilna, bo potem będziesz miała szczeniaczka uwieszonego na nodze i nie będzie uproś;-):-D

MamaBiN mala malo przybrala ale cosik przybrala dobrze ze nie traci na wadze:tak:
Ika super !!!!
Ja juz przestalam sie martwic jak mala nie je i ze straci na wadze. Ma duzo kg to jak straci kilka gr to nie bedzie tragedii:tak: A teraz nie wiem ile wazy

reklama
no no ładnie dzieciaki pakują:tak:
Beaa nie przejmuj się mała jeszcze nadrobi z nawiązką.

u nas tydzień temu było ok 11,5kg czyli tylko 250g w miesiąc,ale jak dziecko na miejscu ani sekundy nie usiedzi to chyba normalne.

Do góry