reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

bo jak to ze zdrowym dzieckiem przychodzę:sorry:? przecież one nie maja czasu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc wole juz tego nie wysłuchiwać :no:a poza tym u nas bezpośrednio od chorych dzieci przychodzi do zdrowych wiec nie chce też niepotrzebnie narażać na jakieś chorubsko

reklama
Fredka ale masz fajnego Paczusia:tak:
Agnik coz za bezsens przyrost wagi u takich brzdacow jest chyba jakims wykladnikiem prawidlowego rozwoju:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Powiedz ze chcesz zwarzyc i tyle uprzyj sie :tak:

Agnik ja swoją ważyłam czasem w domu na łazienkowej wadze tylko elektronicznej,najpierw siebie a potem z nią na ręku no i zawsze to wynik trochę na oko.
U mnie na wsi w przychodni jest jeszcze ciekawiej,szkoda gadać,dzieci zdrowe i chore wszystko razem

Agnik to dziwna polityka w tej przychodni:sorry:
Jak ja idę z małym na chorą stronę to w gabinecie proszę o zważenie i lekarka nie robi problemów, ale w gabinecie ma wagę elektroniczną więc może dlatego:sorry:

U nas też bez problemów z ważeniem i mierzeniem. Po prostu rejestruję się na zdrową stronę i idę. Zawsze mam listę pytań do Pani doktor, więc przy okazji wszystko załatwiem za jednym razem. Uważam, że do roku czasu nie ma się co strzykać i zważyć czy zmierzyć dziecko powinno się dać bez szemrania. Masakra, co w niektórych przychodniach wyrabiają:szok:

U nas niby tez nie ma problemw, ale muszę się wcześniej umówić i oczywiście jak jest okienko to nas zważą. zreszta u nas jest głupio w przychodni zrobione, bo nie ma odzielenia dzieci zdrowych od chorych - tylko godziny przyjmowania sa inne.

Nasza waga to 7600, co do wzrostu to nieweim.

Ostatnia edycja:
U nas niby tez nie ma problemw, ale muszę się wcześniej umówić i oczywiście jak jest okienko to nas zważą. zreszta u nas jest głupio w przychodni zrobione, bo nie ma odzielenia dzieci zdrowych od chorych - tylko godziny przyjmowania sa inne.

Nasza waga to 7600, co do wzrostu to nieweim.
O to u nas jest tak samo, z tym że jest jeden lekarz od dzieci i dorosłych i w godzinach dla dzieci zdrowych przychodzą chorzy dorośli:wściekła/y: Z ważeniem i mierzeniem nie ma problemu, tyle, że waga dostępna jest raz w tygodniu przez 3 godziny:-p Pani doktor niby też wagę ma, ale jej pokazuje zupełnie co innego niż laboratoryjna....

Ola, widzę, ze Ty też jesteś Florkowy kaliber...koliber raczej zważywszy na parametry:-):-)

Olcia to kolejna drobna dziewczynka:-) to jest nas więcej, to miło:-):-):-)
u nas nie ma problemu, tylko wcześniej dzwonię czy mogę przyjść i tyle. Bo czasem są szczepienia i wtedy długo musiałabym czekać, więc wole zadzwonić. A babki u mnie są bardzo sympatyczne i zawsze zważą i zmierzą.

reklama
u nas tak srednio waga 8700 a dł 73 cm jak dla mnie to malusko- ja niestety ciągle porównuje go do Natalki jaka ona była w jego wieku.

Do góry