reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
no Marcelek rosnie jak na drozdzach:tak:
U nas 9 kg,pani dr byla bardzo zdziwiona przy wypisywaniu antybiotyku,ze az tyle maly wazy,a po nim nie widac.Natomist pani pielegnarka jak przyszla na zastrzyk to sie spytala czy on ma juz rok:szok:To juz chyba lekka przesada)

Hej dziewczyny :-) co do wagi to u nas bylo prawie 9,5kg ale na poczatku grudnia :-D teraz to pewnie juz dycha na liczniku :tak: widze ze dzieciaczki dorownują kroku - brawo! A u nas 5 miesięcy wczoraj mineło :tak::tak::tak:

Gratulecje dla Szymonka!
Lemonka to ty masz co nosic:-):-), bo moja Antosia to chyba dietę trzyma ważyłam się domowo to mamy z 7,5 kilo teraz. Na początku roku idziemy się zważyć to zobaczę ile "naprawdę" waży moje dziecię:happy:

Izabelka chyba przesadzasz z ta kluseczka 7300 to wydaje mi sie nie duzo jak na pól roczne dziecie
lemonnka no gratuluje 9,5 w 5m-cu no to masz co przytulac :-)

My dziś ważonko z okazji 6 mca:
waży 6900 g:-)
wagowo mnie zaskoczyła, bo myślałam że ma z 6,5 kg..no ale mnie to cieszy bo ładnie wagowo przybiera....
mierzy 67 cm:-)

reklama
Brawo dla lipcowych dzieci tak ladnie rosna.:tak:
Szymon wszyskiego najlepszego
Michalinka pewnie wazy juz ok 7,5kg. na poczatku stycznia ide ja zwazyc to sie okaze:-)

Do góry