reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

uff widzę, że nie tylko moja Lenka jest taka malutka i drobniutka! a co do tego badania moczu to miała już kilka razy- wszystko ok, a poza tym niejadkiem to czuje się dobrze, nie marudzi, jest uśmiechnięta, nic jej nie dolega, poprostu dba o linię :) heh troszkę mnie to martwi bo nie chce jeść moich zupek, które specjalnie jej gotuje i tych innych gerberków i hippków :(
a powiedzcie mi bo my mamy kontrole dopiero na lipiec czy to normalne?

reklama
uff widzę, że nie tylko moja Lenka jest taka malutka i drobniutka! a co do tego badania moczu to miała już kilka razy- wszystko ok, a poza tym niejadkiem to czuje się dobrze, nie marudzi, jest uśmiechnięta, nic jej nie dolega, poprostu dba o linię :) heh troszkę mnie to martwi bo nie chce jeść moich zupek, które specjalnie jej gotuje i tych innych gerberków i hippków :(
a powiedzcie mi bo my mamy kontrole dopiero na lipiec czy to normalne?

czy normalne, niewiem ale moja też tak ma:-p (waga 5900)

My idziemy jutro popołudniu na wszelakie pomiary:tak::tak::tak: Zobaczymy. Podejrzewam, że 9 jak nic na wadze stuknie:-D:-D:-D Oj ta moja kluska............

my mamy szczepienie w sobote wiec tez Maly bedzie wazony i mierzony. ciekawa jestem ile to moje chlopisko wazy, ale nie sadze zeby byl jakis kolos z niego:-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :-) Jejku ale dawno tu nie zaglądałam :szok: pewnie przez ten trzy tygodniowy pobyt w Polsce :D widze, że dzieciaczki ślicznie rosną - brawo!! U nas to juz chyba "waga cięzka" hehe mysle ze cos okolo 11 kg .... a wzrost pewnie ponad 80cm ...:tak::tak::tak: każdy kto zobaczy mojego Szymusia nie moze sie nadziwic ze on ma niecale 7 miesięcy - podobno wyglada jak co najmniej roczne dziecię ... heh no cóż kawał chłopa z niego :-D ale grubaskiem raczej nie jest :) chociaz pare fałdzioszków sie znajdzie
e2c50c570b.png

my dzisiaj po wazeniu i i ja i pielegniarka bylysmy w szoku.Otoz Maciek 3 tyg temu wazyl 9440g i byl ponizej 91 centyla,a dzisiaj waga pokazala 1036g i jest tuz przed 98 centylem .Dosyc duzy skok ja k na tak krotki czas,babka z niedowierzaniem kazala jeszcze raz dziecko rozebrac i posadzic na wage.
A i dzisiaj byl pierwszy raz w swoim zyciu zmierzony - 75 cm.:-)

reklama
Do góry