reklama
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Moja córka Natalia (majóweczka 2012) po dzisiejszym ważeniu u gina ma na + 15kg, na szczęście póki co rozstępów nie ma, tylko kilka na piersiach.
anik.
Mama Krzysia :)
Eh, ja jestem +10, rozstępy na brzuchu i biodrach, już się przestałam tym przejmować. Liczę, że w 2 miesiące nie przytyję już zbyt wiele 

Martusia22267
Fanka BB :)
elvie to podziwiam że ze szpitala wyszłaś w jeansach które nosiłaś przed ciążą
bo ja już wiem że nie ma szans żebym przeciągła moje przez biodra....:-
-
baffled: porażka z tymi biodrami i udami
podziwiam te dziewczyny które po porodzie wyglądają jak by w ogóle w ciąży nie były.

WIOLKA1509
ja mam w brzuchu dzis 102cm a co do wagi napisze wam we wtorek jak stane na wadze u gina .
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja mam +11, ale rozstępów brak
Nawet tych na piersiach ostatnio jakby nie widać
Ja na wizytach u poloznych nie mam wazenia i dobrze bo bym i tak nie weszla na wage, czlowiek w srodku dnia wazy ze 2 kg wiecej, wolalabym nie widziec takiej wagi
Ja sie waze codziennie rano, na czczo, nago i dzieki codziennej kontroli wiem co dzien wczesniej zrobilam zle lub ze za duzo zjadlam.
Ja sie waze codziennie rano, na czczo, nago i dzieki codziennej kontroli wiem co dzien wczesniej zrobilam zle lub ze za duzo zjadlam.
reklama
fiore
Ja musialam kupic nowe spodnie po porodzie-na wyjscie ze szpitala mialam legginsy,bo sprzed ciazy wszystkie mi wisialy,wiec calkiem wierze Elvie 
Aktulanie nie chudne,ale nic nie przytylam praktycznie...za to po sobie widze ze sie tluszcz odklada i jestem szersza tam gdzie sie nie spodziewalam i buzke tez mam pelniejsza.
Zobaczymy we wtorek rano,bo sie zwaze.

Aktulanie nie chudne,ale nic nie przytylam praktycznie...za to po sobie widze ze sie tluszcz odklada i jestem szersza tam gdzie sie nie spodziewalam i buzke tez mam pelniejsza.
Zobaczymy we wtorek rano,bo sie zwaze.
Podziel się: