reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

wikasik a ja Ci gratuluje 30kg na minusie!! to wielki wyczyn!
Kochana po porodzie zalozymy tu watek wspolny o zrzucaniu kg i bedziemy sie wspierac, prosze sie nie zalamywac. To wszystko co przybralas teraz zleci wraz z porodem albo i wiecej, wiec bedziesz startowala z tego co mialas przed ciaza:-)
Karmienie piersia z tego co wiem to roznie dziala na kobiety, ja znam tylko takie ktore tyly, ale moze Tobie pomoze:-)
Glowa do gory!

reklama
Ja tam sie ludze ze po ciazy dojde do mojej ukochanej wagi 52 kg...licze juz na wasze wsparcie mentalne :)W takim gronie to wszystkie do lata bedziemy super laski!

Jak dobrze licze,to po porodzie powinnam wazyc 53kg.Zobaczymy czy bedzie to prawda ;-)Najwazniejsze to strata tluszczyku i zamiana go w prawdziwa muskulature :-p Bedziemy sie dopingowac :-)

No ja też licze na to,że po porodzie założymy tu wątek o utracie kilogramówi stworzymy grupę wsparcia :)
Ja w pierwszej ciąży przytułam 10kg,po porodzie jak wróciłam do domu było już ok 6-7kg mniej,do swojej wagi sprzed ciąży wróciłam już ok 2-3 tyg po porodzie (choć i tak była to nadwaga bo z takową zaczynałam również i poprzednią ciążę),faktycznie jak karmiłam piersią to ta waga szybko w dół leciała,natomiast jak przestałam karmić to niestety ale szybko przybyło kilka dodatkowych kg :(
Zobaczymy jak będzie tym razem.

suse ja tez mam nadzieje spasc do wagi 52kg do 1 lipca ;) a nawet i wczesniej bo musze sobie zakupy letnie zrobic...
Matko oby spadalo szybko.

fiore masz racje z tluszczem bo co z tego, ze waga spadnie jak cellulitis zostanie, wrrrrrr.

ja 12 kg na plusie:-( i na wadze równe 100kg przy 175 cm. Załamuje mnie to bo nigdy nie sądziłam,że moge tyle ważyć...

Po porodzie zrobie wszystko żeby chociaż ważyć te 80 kg

ja mam jakieś 14 na plusie i powoli dobijam do 80 kg ale co tam jak piszecie założymy wątek i będziemy się wspierać i dopingować:tak::tak::tak: dobrze że w maju zaczniemy walkę o spadek wagi bo o tej porze łatwiej i będziemy zielsko jeść:-D
wikasik szacun za dyscyplinę

Jeju po 6 miesiącu zaczełam tyc w zastarszającym tempie :-( brzuszek wywaliło i nie umiem przyzwyczaić się do bycia taką dużą :tak: też chciałabym po porodzie szybko wrocić do figury sprzed ciąży, już nie śmiem marzyc żeby więcej stracić na wadze, ale znając moja silna wolę... to może być ciężko ;-)
Czytałam że to karmienie piersia pomaga gubić wagę ale jak mam potem przytyc to już mi się to mniej podoba :-(

reklama
Do góry