reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

fajnie macie ze wiecie ile waza i przybieraja na wadze Wasze pociechy,skad Wy to wiecie?kto Wam je wazy?mojej zaokragila sie buziunia,ma takie fajne wypchane policzki i juz podwojny podbrodek wiec chyba tez cos jej sie przytylo, ciekawe tylko ile?

reklama
Marta, no u mnie to w szpitalu dzień w dzień ważyli, więc dokładnie wiem ile ciałka przybierało moje dziecię. W środę mam wizytę kontrolną, więc też się dowiem.
Tobie też powinni sprawdzić wagę dzidziolka na wizycie u lekarza. Więc się za niedługo dowiesz ile waży :)

zuczku-w szpitalu tez wazyli moja corcie.i urodzila sie z waga 3 kg a jak wychodzilysmy do domku wazyla 2880. a do lekarza dopiero idziemy na szczepienie czyli gdzies za 3 tygodnie.tyle czekania jeszcze....

no wlasnie nie mam wagi kuchennej,tylko taka zwykla:)jakby byla chociaz elektroniczna to wlazlabym na nia z wiki i wiedzialabym ile wazy a tak nic...

Ja wygrzebałam z szfy taką starą wagę kuchenną mojej teściowej i zaadoptowałam ją do ważenia bobasa - kładę na niej rozłożony segregator A4 (oczywiście koluszkami w dół) i mam płaską, dużą powierzchnię na której mogę położyc Oliwkę - skąd wiem ile waży ;)

Magdaleona pomysłowy Dobromir z ciebie :)

Julek 10 dni po porodzie odzyskał wagę urodzeniową 3900, średnio tył 30g dziennie, ponoć 20-25 jest ok.

Mój Misio był ważony w środę. Waży juz 4110g czyli w tydzień 330g. Jak on będzie w takim tempie rósł to nie wyrobię z ciuszkami ;)

jutro Wiki konczy 5 tygodni i wazy 3900.tydzien temu wazyla 3500 a ten szybki przyrost wagi zawdzieczamy butli bo pzrez 2 tygodnie mala sie "glodzila" na maminym cycu.

reklama
My się dziś zważyliśmy i z dumą oświadczam, ze Olo waży 4400g, czyli przytył od porodu 950g! Bardzo się cieszę, że tak ładnie... Czyli, że mój pokarm jest coś wart a butlę podałam w akcie desperacji w domu tylko cztery razy, zatem to nie jej zaleta. Bardzo się cieszę!

Do góry