gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja kupuje zawsze buciki w Bartku - zimowe Nina ma 22. I zadnych innych nie ma, bo w domu nigdy w kapciach nie chodzi, tylko w skrapetkach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Marika tez po domku chodzi tylko w skarpetkach (albo bez, bo wciaz sobie je zdejmujeja kupuje zawsze buciki w Bartku - zimowe Nina ma 22. I zadnych innych nie ma, bo w domu nigdy w kapciach nie chodzi, tylko w skrapetkach.

;-)) Ale u moich rodziców w domu sa gresy i tam chodzi w takich lekkich adidaskach :-)
A akutat butki, ktore sobie upatrzylam podobno maja zawyzony

Ja tez kupuje buty w Bartku![]()
Myslalam, ze tam maja jedna rozmiarowke, ale ostatnio pani sprzedawczyni mnie zaskoczyla stwierdzajac, ze musze przyjsc z dzieckiem, lub przynajmniej znac dokladna dlugosc stopki, bo rozmiar rozmiarowi nierownyA akutat butki, ktore sobie upatrzylam podobno maja zawyzony
![]()
Kupowanie butow w necie tym bardziej odpada![]()

. Wszystkie dzieci nie mogą być nieporporcjonalne,a dość często się spotykam z opiniami,ze góra jest dobra a dół za mały,albo na odwrót
Kajenka mnie to się wydaje,że to nie nasze dzieci są nieproporcjonalne tylko te ubranka tak szyte bez sensu.

Natomiast spodnie Julia nosi mniejsze,na 80 albo 86.Wiecie czemu tak jest?Mysle ze z tej prostej przyczyny,ze dziecko ma pampers wiec automatycznie nogawki sa dłuzsze..A poza tym spodnie zawsze szyje sie dłuzsze,bo wiadomo,ze mozna je podwinac albo skrocic do wzrostu danej osoby.Problem byłby gdyby były za krotkie..
:-)