reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

O kurcze... To ale ja mam ciężkie dziecko. Nawet nie wiem, który to centyl, muszę sprawdzić. A w sumie, Mat nie wygląda na takiego, wręcz odwrotnie...:tak: Ale chyba Natasia tez w jego wieku ponad 12 miała:tak:.

reklama
Witajcie, ja wczoraj z Majką byłam na szczepieniu , za tydzień skończy 15 miesięcy - waży 10,3 kg - jeszcze nie potroiła wagi urodzeniowej co powinno mieć miejsce około roczku. Moje dziecko to straaaszny niejadek......, czekam aż jej to minie :-) i ruszy z jedzonkiem.

Witam,
Mój Kacper ma 15 miesięcy. Waży 12 kg i ma 80 cm wzrostu. Do niejadków to on nie należy (na szczęście :-):-)). Jak patrzy się na Niego boczkiem, to jest brzuch, długo długo nic, a potem Kacper...... prawie jak mama :tak:

Blanka to niejadek do potęgi, nie wiem dokładnie ile ma wzrostu- ostatnio miała 74cm więc myślę że około 76cm ma a waży teraz prawie 9kg.

A Ola nie jest niejadkiem, ładnie mi je różne rzeczy, czasem lepiej czasem gorzej (np teraz przez chorobę :-() ale ogólnie to je :tak: No ale dużo się rusza, nie usiedzi nawet 5 minut, więc w sumie nie dziwię się, że nie przybiera jakoś dużo ;-) Ale myślałam, że 10 kg już będzie ważyć, a tu niee :sorry:

reklama
Karolka też jeszcze nie przekroczyła 10kg mimo, że wcale nie je tak mało :confused2:waży około 9500, a mierzy około 76cm - taki krasnalek :-D:-D też cały dzień w ruchu - 5 min nie usiedzi, ciągle biega ;-)

Do góry