• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

ja 5 października na wizycie u endo miałam 75,7 kg a 30 października 75,6kg (waga startowa 72kg) przy czym byłam o wiele grubiej ubrana. Od początku ważę się na tej samej wadze. Co do obwodu brzuszka to zmierzę jak znajdę miarkę bo gdzieś mi ją wcięło.

reklama
Ja mam na plusie około 6.5kg, a na ostatniej wizycie 19 października miałam na plusie 5.5kg. W obwodzie brzuszka nadal 95cm. Niestety nie wiem ile miałam na poczatku ciąży więc nie mam porównania.

a u mnie dzisiaj moja waga, bo się w końcu odważyłam zważyć:sorry: potwierdziła to co bylo u ginka:-D i też 9 kg na plusie - tyle, że ja już mam ponad 8 dyszek:zawstydzona/y: eh nie mam siły nawet się zamartwiać że wyglądam jak orka:zawstydzona/y:

witam wśród 8 z przodu :-D przed ciążą ważyłam ok 70kg (czego nie było normalnie po mnie widać, taki urok chyba) a w niedziele było dokładnie 80,3 więc moja droga nie jestes jedyna :-D ja tam się z tego teraz śmieję :-) płakać będę później :tak:

ja dzis miałam 87 cm w pepku :) i kupiłam staniki do karmienia :D:D

a mała kopie cały dzien, najleprze jest to ze jak zjadłam rogala :P To słabo kopała, a jak zjem zupe czy bułke ciemną to wali jak szalona :P

reklama
widać kto w ciąży pierwszy raz ;-) ja w pierwszej się mierzyłam, ważyłam, robiłam zdjęcia brzuszka regularnie :)
a teraz? nic... hehe nie zmierzyłam ani razu, zdjęcie mam może jedno :baffled: no tylko waga jest sprawdzana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry