reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

Moja lekarka też zadowolona z wagi, endokrynolog również. No i nie powiem, że nie jest miło jak znajomi i bliscy prawią komplementy że ciąża mi służy :tak::tak::tak:

reklama
wiecie co? po analizie karty ciąży ja też muszę niecałe 2 kilo więcej policzyć, bo między 2 a 3 wizytą był spadek, a na 4 wizycie wszystko już nadrobiłam eh szkoda gadać z tą wagą:baffled: aniołeczka uświadomiłyście a mnie to już dobiłyście:-p:sorry:

hahaha to ja cie Patik pociesze ... jak sie jest w pierwszej ciazy kg powinno sie liczyc uczciwie i normalnie jak waga pokazuje, w drugiej ciazy powinno sie odejmowac 50% wkoncu drugie dziecko ;-) a w trzeciez to powinno sie wagie wypierdzielic przez okno :rofl2::-D moim tokiem myslenia ( a nie jest to w ciazy moja mocna strona :-p) masz 0 kg na plusie :-p:-D:laugh2::rofl2::-):tak:

hahaha to ja cie Patik pociesze ... jak sie jest w pierwszej ciazy kg powinno sie liczyc uczciwie i normalnie jak waga pokazuje, w drugiej ciazy powinno sie odejmowac 50% wkoncu drugie dziecko ;-) a w trzeciez to powinno sie wagie wypierdzielic przez okno :rofl2::-D moim tokiem myslenia ( a nie jest to w ciazy moja mocna strona :-p) masz 0 kg na plusie :-p:-D:laugh2::rofl2::-):tak:

i tego się będę trzymać:tak::-D tylko jakoś ginek nie wierzy w tę teorię:-p:-p i znowu coś tam powypisywał dziwnego:rofl2:

po skorzystaniu uczciwie z kalkulatora bilans wychodzi 13,4 kg na plusie:szok::sorry::zawstydzona/y: ale nie ma co się dziwić kochane jak sam Jasiek ma 1735g:szok::-D

To ja zajmę miejsce w czołówce:) 15 kg na plusie w 28tc. Lekarz stwierdził, że przeginam z jedzeniem ale na szczęście ostatnio apetyt mi przechodzi. Trochę usprawiedliwiam się tym, że na początku ciąży rzuciłam palenie i od 20 tygodnia muszę leżeć.
No i cycki 3 rozmiary na plusie, więc jak nic ze 4 kilo w same cycki poszło:) Przynajmniej będzie co odchudzać później:)

i tego się będę trzymać:tak::-D tylko jakoś ginek nie wierzy w tę teorię:-p:-p i znowu coś tam powypisywał dziwnego:rofl2:

po skorzystaniu uczciwie z kalkulatora bilans wychodzi 13,4 kg na plusie:szok::sorry::zawstydzona/y: ale nie ma co się dziwić kochane jak sam Jasiek ma 1735g:szok::-D

paru musisz zmienić gina skoro twój tej teori nie zna moze jakiś niedouczony ;-):-p :-D

paru musisz zmienić gina skoro twój tej teori nie zna moze jakiś niedouczony ;-):-p :-D

pewnie bym się zastanowiła nad tym, ale ginek ma opinię najlepszego krawca w szpitalu i w razie "w" chcę go do szycia zamówić:tak: :-D a jak go zmienię to jeszcze focha strzeli i usługi porządnie nie wykona i co ja biedna zrobię?;-):-p:-D jakoś mu wybaczę te braki w teoriach liczenia wagi ciężarnej:-p

Hej dziewczyny.

Fajny temat:)
przed ciaza 54kg obecnie na plusie 6,5 kg (27 tydz)

i czujemy sie dobrze

Podobno znaczny wzrost wagi pojawi sie za jakies 3 tyg

reklama
Do góry