Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiecie co? po analizie karty ciąży ja też muszę niecałe 2 kilo więcej policzyć, bo między 2 a 3 wizytą był spadek, a na 4 wizycie wszystko już nadrobiłam eh szkoda gadać z tą wagąaniołeczka uświadomiłyście a mnie to już dobiłyście
![]()

moim tokiem myslenia ( a nie jest to w ciazy moja mocna strona
) masz 0 kg na plusie 

:-)
hahaha to ja cie Patik pociesze ... jak sie jest w pierwszej ciazy kg powinno sie liczyc uczciwie i normalnie jak waga pokazuje, w drugiej ciazy powinno sie odejmowac 50% wkoncu drugie dziecko ;-) a w trzeciez to powinno sie wagie wypierdzielic przez oknomoim tokiem myslenia ( a nie jest to w ciazy moja mocna strona
) masz 0 kg na plusie
:-)
![]()

tylko jakoś ginek nie wierzy w tę teorię
i znowu coś tam powypisywał dziwnego

ale nie ma co się dziwić kochane jak sam Jasiek ma 1735g

bilans wychodzi 13,4 kg na plusie
i tego się będę trzymaćtylko jakoś ginek nie wierzy w tę teorię
i znowu coś tam powypisywał dziwnego
po skorzystaniu uczciwie z kalkulatora bilans wychodzi 13,4 kg na plusieale nie ma co się dziwić kochane jak sam Jasiek ma 1735g
![]()

paru musisz zmienić gina skoro twój tej teori nie zna moze jakiś niedouczony ;-)![]()
![]()
a jak go zmienię to jeszcze focha strzeli i usługi porządnie nie wykona i co ja biedna zrobię?;-)
jakoś mu wybaczę te braki w teoriach liczenia wagi ciężarnej
Podobno znaczny wzrost wagi pojawi sie za jakies 3 tyg