reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

Przed porodem 15 kg na +
Po porodzie spadło 9 kg
Od powrotu do domu do teraz spadło 3 kg.
Czyli jeszcze 3 kg do powrotu do wagi z przed ciąży:-D

reklama
no to moje ciążowe kilogramowe podsumowanie :)
przez 9 miesięcy +22kg, na drugi dzień po porodzie -7kg, dziś po 9 dniach od porodu -15kg :D
więc zostało jeszcze 7kg do wagi z 9tc (nie wiem ile przed ważyłam, szybko zaczęło mi przybywać) ale by się dobrze czuć chciałabym zrzucić 14kg :p myślę że Synek mi w tym pomoże :)

Szymi teraz waży 3720, więc w tydzień przybrał 280. Wg położnej to super, bo średnia jest podobno 20-30 na dobę, u nas wychodzi 35. Ja nadal nie wiem co z moją wagą, dowiem się dopiero w sobotę.

ja póki co na minusie 10 kg po porodzie...przydałoby się tak drugie tyle zrzucić. Do wagi sprzed ciąży zostało niby jakieś 7-8 kg ale chciałabym ważyć około 65 kg :-) więc jeszcze jakieś 15 kg :-D

ja mam jeszcze +0,3:-) ale do wymarzonej to jeszcze 5,3:cool2:

Franek waga urodzeniowa 3600, najniższa w szpitalu 3450, przy wypisie ze szpitala 3470, a dzisiaj 3750a więc można powiedzieć że ma +300;-)

reklama
Do góry