reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

reklama
a ja się przed chwilą zważyłam i już mam tylko 5 kg na plusie sprzed ciąży...3 kg w ciągu kilku dni spadło, nie wierzę :-) może dlatego, że byłam po porodzie dość solidnie opuchnięta a teraz większa cześć zeszła :-D jak tak dalej pójdzie to szybko dojdę do idealnej wagi :happy:

a ja się przed chwilą zważyłam i już mam tylko 5 kg na plusie sprzed ciąży...3 kg w ciągu kilku dni spadło, nie wierzę :-) może dlatego, że byłam po porodzie dość solidnie opuchnięta a teraz większa cześć zeszła :-D jak tak dalej pójdzie to szybko dojdę do idealnej wagi :happy:

Kwasiu droga, życzę Ci tego:tak:!! Ja też tak się cieszyłam na początku po porodzie, a potem waga juz niemal stoi w miejscu:confused2:

Kwasiu droga, życzę Ci tego:tak:!! Ja też tak się cieszyłam na początku po porodzie, a potem waga juz niemal stoi w miejscu:confused2:

poli jakoś specjalnie się nie napalam na zbyt szybkie zrzucenie wagi bo różnie to bywa ale ogólnie jestem zadowolona, że "tylko" 5 kg na plusie bo myślałam, że tydzień po porodzie będzie gorzej. 65kg to moja taka wymarzona waga ale jak uda mi się dojść do 70 kg (czyli jeszcze jakieś 8 kg do zrzucenia) to też będę bardzo zadowolona :happy::happy:

no ja już jestem poniżej mojej wyjściowej wagi. Przytylam 10 schudlam 11 kg. Mam nadzieje że zrzuce jeszcze 10 kg:) bo moja waga tak czy tak jest za wysoka !! 2 dni po porodzie chodziłam w swoich ubraniach, tylko ten brzuch ....:-( taki obwisły się zrobił :angry: no i w biodrach z 2 cm więcej. W każdym bądź razie jestem zadowolona.

reklama
Do góry