olka11135
Fanka BB :)
No właśnie ja też tak myślałam że to już może dochodzić dłużej a potem cc niż wywoływać w 37 tygodniu oni tu chyba nie chcą cc robic zabardzo u wola wywoływać wcześniej poród
A masz cukrzycę ciążową?
Badasz cukry?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie ja też tak myślałam że to już może dochodzić dłużej a potem cc niż wywoływać w 37 tygodniu oni tu chyba nie chcą cc robic zabardzo u wola wywoływać wcześniej poród
tak, to najważniejsze!!!Wiem rozumiem grum ze wszystkie dzieci zdrowe
no dużaU mnie też była przewidywana duża waga dziecka, ale nie było mowy o wcześniejszym wywoływaniu porodu. Ostatecznie miałam cc w 39+4, mała ważyła 4655, 58 cm.
Nie mam właśnie cukrzycyA masz cukrzycę ciążową?
Badasz cukry?
Aaa, to trzeba było od razu powiedzieć, że w inny krajuNo to widzisz a u mnie jak i mój ginekolog jak i w szpitalu odrazu powiedzieli ze uwidza jak dalej się będzie rozwijać ale jak coś to będzie wywoływanie ale ja rodze w Austri to może tu mają też inne myślenie No nie wiem staram się narazie nie myśleć o tym i nie panikować może mała az tak duża nie urosnie
No właśnie a tu wola wywołać jak pozniej cc robić tu nie chcą cc robić zabardzo chyba że już sytuacja bardzo zmusza to wtedy takAaa, to trzeba było od razu powiedzieć, że w inny krajuBo u nas w Polsce zawsze trzymają do końca. Jak nie ma 40 tygodnia to nie ma wywoływania. Czekają. Dlatego mnie zdziwił ten 37 tydzień i wywoływanie.
U nas też nie chcą za bardzo cc robić i wtedy te naturalne porody są częsta trudne i traumatyczne. Mój taki był.No właśnie a tu wola wywołać jak pozniej cc robić tu nie chcą cc robić zabardzo chyba że już sytuacja bardzo zmusza to wtedy tak
No nie dziwie sie w sumie każda inaczej porod przechodzi jedna lepiej druga gorzej a wywoływany chyba jeszcze gorszy jesyU nas też nie chcą za bardzo cc robić i wtedy te naturalne porody są częsta trudne i traumatyczne. Mój taki był.