• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

Ja jeszcze wrócę do tematu boczków... mi od jakiegoś czasu też zaczęło w boczki wchodzić, mimo że wczesniej miałam tylko piłeczkę z przodu. No teraz oczywiście piłeczka nadal jest, ale jednak boczki też się bardziej uwydatniły. Ale ja ogólnie szczupła byłam wcześniej wiec jak po ciąży mi conieco zostanie to nie pogardzę :-D A teraz maluszek serwuje mi tańce wygibańce i casły brzuch mi lata, no i tak od kilku dni nie daje mi odporu :szok: Ale co tam, niech sobie awariuje, przynajmniej wiem że z nim wszystko w porządku :-)

oj tak jak czuje sie maluszka ze sie wierci to az serce sie raduje

reklama
Ja nie mam żadnych boczków :)
W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg i boczków również nie miałam, ale bez rozstępów się nie obeszło...
Teraz mam 20kg na plusie , i również boczków nie mam wszystko idzie mi w brzuch :)

u mnie 30.tydzień i prawie 12 kg juz na plusie... ciekawe z jakim wynikiem się zakończy ;/
od kilku dni jestem juz na zwolnieniu lekarskim i jem ile się da ;)

bogusia, oby. Bo w takim tempie to maz chyba musialby na porodowke wturlac. Ale widze, ze jak tydzien temu waga o 1 kg spadla wdol tak do tej pory stoi, z czego sie ciesze (tfu, tfu, by nie zapeszyc ;)).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry