Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kasialle ja tez nie chciałabym więcej niż 5 kg już czyli jak Ty mieć tylko lub aż 10 kg na całą ciążę ale nie wiem czy nam się udaMam nadzieję , że tak w sumie niby piszą że w ostatnich miesiącach już sie tak nie przybiera ale ja np najwięcej w 2 ostatnich tyłam :/
, wiec chyba sie nie zmieszcze, bo u mnie prawie 3 m-ce do terminu. Ale pocieszam sie, ze moja bliźniaczka schudła po dwóch ciązach w szybkim czasie, to i u mnie moze tak bedzie. Ona tez tyła sporo pod koniec ciazy, az lekarz z niej zartował, ze jeszcze rośnie.kasialle ja tez nie chciałabym więcej niż 5 kg już czyli jak Ty mieć tylko lub aż 10 kg na całą ciążę ale nie wiem czy nam się udaMam nadzieję , że tak w sumie niby piszą że w ostatnich miesiącach już sie tak nie przybiera ale ja np najwięcej w 2 ostatnich tyłam :/