Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
najgorsze, że już w żadne ciuchy się nie mieszczę
Wy tu piszecie o tym ze chcialybyśćie przytyć 10 kilo do końca a mnie już jest więcej o 14, ale o dziwo od tygodnia stoje w miejscu. A tam wagą bede się martwiła po porodzie ważne żeby mała rosła zdrowo mamusia sobie jakoś poradzi![]()
. W bluzki jeszcze w miare sie mieszcze, ale o spodniach to nie ma mowy. Smigam w leginsach i pantalonach z zeszłego lata, sa na gumke wiec w miare ok.Kasik zgadzam się zdrowie dziecka najważniejsze ale ja po porodach wcale zgubic jakoś nie mogłam i pamiętam jaką miałam depresję z tego powodu że wyglądam jak słoń i że w sklepach ciuchów na mnie nie ma. Dlatego wolę chuchać na zimne. Nie chcę tego znów przechodzić, bo byłam zaniedbana, nic mi się nie chciało bo i po co jak wyglądałam jak potwór. Tego sie obawiam najbardziej. A głodzić sie nie głodzę, dzidzia na pewno dostaje to co najważniejsze![]()
Kasik zgadzam się zdrowie dziecka najważniejsze ale ja po porodach wcale zgubic jakoś nie mogłam i pamiętam jaką miałam depresję z tego powodu że wyglądam jak słoń i że w sklepach ciuchów na mnie nie ma. Dlatego wolę chuchać na zimne. Nie chcę tego znów przechodzić, bo byłam zaniedbana, nic mi się nie chciało bo i po co jak wyglądałam jak potwór. Tego sie obawiam najbardziej. A głodzić sie nie głodzę, dzidzia na pewno dostaje to co najważniejsze![]()