Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja napisze po wizycie w czwartek. Ale na pewno przytyłam, bo wazyłam sie ostatnio u tesciowej i było 62,5, wiec w sumie 10,5 na plusie. Zobaczymy ile waga u lekarza wskaze. Pewnie jeszcze wiecej bo w weekend troszke pozarłam;-)![]()

taka klucha z niego:-)
Też czytałam ,że w ostatnich tygodniach waga może zlecieć o 1-1,5kg,potem przed samym porodem znów trochę skoczy bo zaczniemy zatrzymywać wodę w organizmie przed porodem-taki mechanizm "bezpieczeństwa" przed odwodnieniemKobietki a może któraś z was schudła? Ja na przed ostatniej wizycie ważyłam +14kg a teraz straciłam z tego 0,5kg-tak przynajmniej twierdzi waga z przychodni![]()
Może macie też takie problemy. Trochę się zastanawiam czy to nie jest źle dla dzidziusia.

Mój Mały waży w 37 tyg i 3 dniu 4000 g a ja na plusie dokladnie 10 kg.
o to już fest kawaler, GratulacjeMój Mały waży w 37 tyg i 3 dniu 4000 g a ja na plusie dokladnie 10 kg.