Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co do mojej małej to pisałam już na innym wątku ze jestem przerazona jak czytam ile wasze dzieci waza ,moja przy wyjsciu ze szpitala 4000 a teraz z 6700 czyli nie dużo przybrała co mnie martwi,z kolei moja lekarka uspokoiła mnie mówiąć ze julka pieknie sie rozwija i rośnie w oczach ale czy oby to nie jest za mało???
No ale nie wmuszę mu nic więcej:-( A waży 8 kg już
Myślę, że to sprawa genów, jeśli ty lub mąż tacy byliście w dzieciństwie to nie ma co sie dziwić:-) Ja byłam klopsem w wieku roku miałam 14,5 kg
A mój mąż był drobniejszy :-) Ale teraz to porządnie zbudowane dzieci mam choć Miłosz w rok miał zaledwie 10,5 kg był drobniutki a Olka z kolei 13,5 kg
Nie martw się jeśli jest pogodna to nic złego sie nie dzieje:-) Ja już przestałam się przejmowac i patrzeć na wagę;-)dziekuje Gaju ,ogólnie Julka jest bardzo pogodnym dzieckiem no wiadomo bywają wyjątki;-) ogólnie od wczoraj wypija 140-150 ml 5-6 razy na dobę oprócz tego obiadek i deserek,ogólnie nie wygląda ona na chudziutką ,jest nabita i długa rozmiar 74 czasem bywa małyKarolinko zawsze matka się będzie martwić, ja też sie martwiłam jak Maks nie przybierał :/ Ale co ile i ile ci zjada???? Maks co 3 godziny po 100-120 ml maksymalnieNo ale nie wmuszę mu nic więcej:-( A waży 8 kg już
Myślę, że to sprawa genów, jeśli ty lub mąż tacy byliście w dzieciństwie to nie ma co sie dziwić:-) Ja byłam klopsem w wieku roku miałam 14,5 kg
A mój mąż był drobniejszy :-) Ale teraz to porządnie zbudowane dzieci mam choć Miłosz w rok miał zaledwie 10,5 kg był drobniutki a Olka z kolei 13,5 kg
Nie martw się jeśli jest pogodna to nic złego sie nie dzieje:-) Ja już przestałam się przejmowac i patrzeć na wagę;-)
a co do genów to chyba masz racje moje córki są wogóle drobne ,a ta średnia to nie wspomnę bo ona ma 7 lat a wazy 19 kg więc chudzina po tesciowe chyba:-)kurcze gaju a ile miał Maksiu jak sie urodził? powiem ze jak widze u was 7,8 a nawet 9 kg to te moje 6,7 mnie przeraza
właśnie spojrzałam na książeczki moich dwóch córek wiec ta starsza w wieku 4 miesięcy miała 5800 z tym ze sie urodziła 2700
ogólnie od wczoraj wypija 140-150 ml 5-6 razy na dobę oprócz tego obiadek i deserek, powiem ze jak widze u was 7,8 a nawet 9 kg to te moje 6,7 mnie przeraza![]()