reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Co do dł. Natalki to nie pisze bo niewiele was uwiezy ze jest taka długa a co do wagi to az dziwne bo mała wacha sie z wago od 12,4 do 12kg juz od wakacji na szczescie nie tyje to mnie cieszy teraz mamy zapalenie oskrzeli i mała nie je juz schudła na 11.9 al nie martwie sie tym bo mała mze nie chce obiadków i takch am ale rano zje sam plasterek szynki a w dzien pokona jakies owoce wiec narazie nie ma strachu. a poza tym mam nadzieje ze po odstawieniu antybiotyków apetyt jej sie poprawi.

reklama
no ja jestem w szoku jaka Maryśka wielka się zorbiła - piszcie jak wasze pociechy bo wątek umarł

Wzrost 87 cm
Waga 12300 :szok::szok::szok:!!!!!!!!!!!

SZOK jak dla mnie

a ja dzisiaj Weronikę przy miarce postawiłam i ma 92-3cm wzrostu!!!! w centylach się moje dziecko nie mieści :-( waży ok. 12,5kg

reklama
Do góry