dziwczyny posłuchajcie tu nie chodzi ile wagowo dziecko wazy tylo jakie są przyrosty. Ja wiem z emoja nie waży mało bo jest na 75 centylu ale była na 97 i powili spada na coraz nizsze centyle. Rozumiecie o co chodiz. Jak tak dalej pódzie to za pare miesićey będzie na 25. I to chodzi. Spradziłam w ksiażeczce . Przybrałą rózno 260 gram przez trzy tygodnie, czyli moze do 400 g dobijemy. Nie jest tragicznie tak jak pisałam ale rewelacyjnie też nie ejst. Gdyby ona ta przybierała a nic jej się nie działo to bym nie miała żadnych zastrzeżeń - pielęgniarka w przyhconi mi powiedizała że to jednak troszkę mało (trzeba uwzglednić alergie i to że nie chce jesć w dzień, póki je w nocy nie jest tragicznie bo wiem że nadrabia). Ja sobie policzyłam posiłki to jest zazwyczja tak:
rano nie chce cyca
10.00 cyc (po śpiącemu)
12.00 - kaszka lub zupka (100 ml kaszki lub 60 ml słoiczka - bardzo mało uważam)
15.30, 16 cyc (też po śpiącemu)
18.00- cyc i tu jest już faktycznie głodna- je jakieś 20 minut bo wczesniej to raptem 5 minut
20 cyc
23,24 cyc
i różnie 2 lub 4 cyc
rano 6 cyc
wiec aż tak tragicznie to nie jest z tym niejedzniem bo ją na śpiąco dotankowuję. Ale patrzcie ona cąły dzień (póki jest jasno) je tylko raz nie na śpiąco i to jeszcze łyżeczką!!!!