reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
Kurcze, a moja Olka z wagą ciągle w tyle... Ubranka 74, a waga poniżej 7 kg... Ostatnio mi wychodziło tak 6700g, ale to na wadze łazienkowej... W czwartek szczepienie, to się dokładnie zważymy... Ale ona drobniutka jest bardzo... I niby rozwija się prawidłowo, nawet zaczyna raczkować, ale i tak ta mała waga mnie trochę niepokoi... Taki z niej szczypior długi i tylko buzię ma pełną - policzki, jakby dwie piłeczki ping-pongowe w nich trzymała...

Aniu oleńki chyba tak mają. Moja panna też mierzy 68-70 cm a waży tylko 6900.I ostatnio prawie nam nie przybiera na wadze. Natomiast rozwija się świetnie, też zaczyna już raczkować i na razie mam się wagą nie przejmować i zobaczymy jak się dalej potoczy. Ostatnio jest bardzo ruchliwa w miejscu nie usiedzi.

Dziewczyny zauważcie, że nasze Maluszki coraz więcej się ruszają, więc i coraz więcej spalają - stąd te niższe przybieranie na wadze.

Dzisiejsza waga Mikusia - 8800g, a wzrost 78cm!!! Zdrów jak rybka :-)

A dziś dostałam sms-a od Asi od Eliaszka. Prosiła, żeby Was pozdrowić i pisała, że tonie w książkach :-) Eliaszek będzie miał operację w maju. Równiez waży ponad 8kg i mierzy 77cm:tak:

reklama
A ja właśnie o Asi i Eliaszku dziś myślałam- też ich serdecznie pozdrawiamy z Martusią!

Gratulacje dla Mikusia- duży chłopak!

My idziemy na szczepienie, a przy okazji ważenie w poniedziałek- ale moje ręce mówią, że trochę Martusi przybyło :-D:-D:-D

Do góry