Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A je śli nadal Klaudia je normalnie to nie powinnaś się niepokoić natomiast jak zobaczysz że chudnie mocno, nie je, nie ma apetytu to wtedy poradź się lekarzaU nas z kolei prawie od urodzenia wszyscy mówią na widok Marcinka, że jest "duży jak na swój wiek"... a on cały czas na jakimś 25 centyluAsiu Matka pediatra ostatnio mnie się pytała czy on rośnie bo mówi ze jest malutki a kto nas zobaczy to mówi ze on duży także ja już sama nie wiem w każdym razie za kilka lat to nie będzie tych różnic widać![]()
Ostatnio koleżanka doszła do wniosku, że on jest "stosunkowo" duży, tzn. kiedy stoi przy mnie, wydaje się duży, a kiedy jest w towarzystwie taty ( 193cm wzrostu) - wydaje się malutki
Ja w każdym razie uważam, że nie ma się czym martwić - w normach się mieści, rozwija się zdrowo, apetytu może nie ma rewelacyjnego, ale je wystarczająco dużo urozmaiconych rzeczy, więc jest ok.