reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Irmaa ale na zdjeciach Iza wygląda całkiem całkiem - miałam wrażenie po ostatnich że troche się zaokrągliła - tzn jest na pewno w sam raz :)
a mój zbój to po prostu dobrze zbudowany jest - i łapki i kolanka i dłonie - kostki takie solidne choć niektóre połamane ;)

reklama
Sandra po dzisiejszym mierzeniu i ważeniu

92 cm i 12, 3 kg :szok: rosnie mi ostatnio strasznie :-D

Chyba do grona wysokich sie zaliczamy :tak:Ciuszki na 92 i niektóre jak na przykład kurteczki na 98 cm
buciki ( pani jej zmierzyła nóżke wczoraj w Bartku) 23

rozmiar buta 22..z luzem..., a ja pinda kupiłam jej dzis 23...................prawie dwa palce moje za pietke wchodza...........Oj zdecydowanie za duze:baffled:bede na jesien:rofl2:

Rusałka ja tez kupiłam 23 duzo za duze chyba na jesien beda tez duze.Moze na przyszły rok na wiosne :-)chyba ze komus sprzedam:-)
Zuzia wyglada w nich jak kot w butach:-D

rany...............! Ola waży ponad 15 kg:-)! Ciągle doi butle z mlekiem. Dwa razy dziennie. Dobra jest!!!!!!! Ma to po mamusi... biedne dziecko

Witam dziewczyny! Ja u Was po raz pierwszy :) Ale też się pochwalę. Wera ma 21,5 m-cy, mierzy ok.92-93 cm i waży ok. 13 kg, buciki 23 są prawie na styk, więc lada moment trzeba kupować kolejny rozmiar. Ubranka zdecydowanie na 98 cm.

reklama
Martusia ma około 86 cm, w dniu przyjęcia do szpitala 11,3 kg (teraz troszkę mniej ale to przez chorobę, mam nadzieję, że szybko odbije), ubranka 86-92, buciki 22 jeszcze z zapasikiem :-) specjalnie wyrośnięta to ta moja panienka nie jest :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry