Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jest już naprawdę rewelacyjnie
już jest lepiej!!! :-)
w piątek nie było kupki, a sobotę jedna - ładna (Boże, nie przypuszczałam, że można cieszyć się z kupki;-))
lek na zatrzymanie biegunki Agatka już dostaje 1 raz dziennie
w piątek byliśmy u kontroli - dostałyśmy jeszcze maść z antybiotykiem, bo na szyjce zrobiły się ropne potówki (juz tylko ślad został:-)) i krople do oczu - strasznie ropiały od 4 dni, rano Agata nie mogła otworzyć oczów sama!!!
nie wiem, to jakiś koszmar, to moje dziecko dopadło wszystko na raz, to niewiarygodne wręczale jest już naprawdę rewelacyjnie
krople do oczu zakraplam najpierw Krzyśkowi, Agata obserwuje pilnie co robię, a potem lezy spokojnie i wrzucam kropelkę do oczka Guni :-)
(biedny ten mój mąż, ale musi wszystko najpierw on spróbować) - inaczej nie ma
rozmowy z Agata![]()

a z kupki oj można się cieszyć... ja jestem najlepszym dowodem ..każdą kupę Antka badam wnikliwe wzrokiem ..jaką ma konsystencje ..czy dupka się nie zraniła i nie ma krwi a także czy śluzu nie ma ..ogólnie makabra....ale u nas ma się ku dobremu Dicoflor pomaga ..i oczywiście zmiana diety 

:-):-):-)