K
KingaP
Gość
8.09 dziadek chce małego oficjalnie zmierzyć przyścianie aby zaznaczyć ile miał wzrostu kończąc półtora roku :-)
Ja chcę kupić taką miarkę drewnianą dla dzieci, powiesić w pokoju Karoli i na niej zaznaczać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
8.09 dziadek chce małego oficjalnie zmierzyć przyścianie aby zaznaczyć ile miał wzrostu kończąc półtora roku :-)
Ja chcę kupić taką miarkę drewnianą dla dzieci, powiesić w pokoju Karoli i na niej zaznaczać
my powiesiliśmy przy szafie taką tekturową miarkę i od lipca zaznaczamy wzrost Agatki
teraz Agatka już sama staje i się mierzy

- a mi się wydawało, że o 2 mniej - nie wiem czy ta waga jest wiarygodna
w sumie chyba tak bo mielismy odmierzyc od podlogi 50cm ale teraz jak Brianek staje przy tym to mi sie wydaje ze cos za malo wskazuje
chyba bede musiala obcazic ja bardziej hehe.maggusia jest jagodaale ona to jest wogóle imponująca i wzrostowo i wagowo:-)