Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam odwrotny problem, moja jagoda jest w ciągłym jedzeniu:-( bardzo mnie to martwi, bo niedługo to chyba z 17 kg jej stuknie, okrągła jest jak ludzik z opon michlen, i non toper by mieliła coś w tej swojej paszczy, najgorsze jest to,że nawet jak nie dam jej jeść to: a) bierze sobie sama, b) jak jesteśmy gdzieś w sklepie to wrzeszczy ammmmmmmmmmm na cały sklep, c) stoi przy kimś kto je z miną moja matka mnie głodzi, a ten maksymalnie wystający brzuch to nic innego jak opuchlizna głodowa
i co ja mam z nią zrobić?
nie wiem czy pisałam, jak ostatnio załatwiałam coś w urzędzie miasta, kobieta mi jakieś mapy pokazywała, a Iga czarowała drugą urzędniczkę.pochłonięta dyskusją nie bardzo kontrolowałam o czym ona gada z kobietą, nagle ta druga pyta mnie czy może dać Idze bułkę z masłem:-):-) no to mówię zmieszana że może kawałeczek...za chwilę patrzę a Iga w jednej ręce bułka z masłem, w drugiej kubek z sokiem, siedzi za stołem i mówi do kobiety- "proszę mi zdjąć kurteczkę i dać banana"
:-)