reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
a ja jestem ciekawa strasznie wagi Maksia ale nie mam gdzie sprawdzić :(
dopiero 2 czerwca mamy być w przychodni to się dowiemy, niestety na długość nam dzieci nie chcą mierzyć, ale powoli przechodzimy z rozmiaru 62 na 68 :)
a wiekszość skarpetek za mała, bo synuś ma dużą stópkę :D

oj jak mi sie przypomnialo usg i te sorawy...................chcialabym miec tam w brzuszku malego mieszkanca(no ale jeszcze czas)

hmmmmmmmmmm mamaoli i dobrze ze nie mierza mi zmierzyla jak maly mial 1,5 miesiaca i wpisala do ksiazeczki 56cm(a urodzil sie 55) bardzo diwne bo niewiarygodne-moj synus juz nie wchodzil na 56 w ciuszki a 62 akurat i wiem ze urosl wiecej niz centymetr

Sylwia, u nas było podobnie. Też po ciuchach wydawało mi się, że jest dłuższy niż to wynika z mierzenia w przychodni. W końcu my, mamy, wiemy lepiej, nie? ;) ;D

poisy pisze:
Co prawda jeszcze nie urodziłam...ale byłam wczoraj na usg i moj chlopczyk wazy 2115 w 33 tygodniu :-)
moja cora tez wazyla w 33 tygodniu 2100 a urodzila sie w 39 tygodniu z waga 3240 ,powodzenia :)

reklama
No i waga się nie zepsuła co prawda po wykupkaniu i przedjedzeniem Kami lważy 5900 mierzy 67 cm wg mojego mierzeniatakjak mierzą w przychodni. Ubranka ma na 68 raczej niektóre sa za duże le wszystkozależy od producenta. No i ma małepółśpiochy od 3-6 miesięcy które są w sam raz. Długie nogi ma mój kawaler :):):)

Do góry