reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Patrycja w szóstym tygodniu ważyła 4660g ale za to dziś (3 miesiące i 8 dni) waży 6130g. Ale i tak wygląda na malutką kruszynkę (ta jej drobna budowa ;D )

reklama
moj bobek wazy juz 8 kg. Najgorsze jest tachanie klocuszka. Bo 5 minutach juz mi ręce opadają. Ale za to mięśnie bicepsów sobie wyrobiłam 8)

jagunia była dzisiaj na szczepieniu waży 7230... jeszcze 30 gram i podwoi swoją wagę urodzeniową, jak czytam ile ważą wasze dzieci to odnoszę wrażenie,że mam w domu małego klopsa ;)

o kurcze! maga, one (Jagódka i Karola) rodziły się się tego samego dnia!!!

Pocieszam się tym, że my z Rafim jesteśmy chuderlaki, to jaka ma być ta nasza córa?

to chyba za mamą..jej ojciec ma 180 i waży w porywach 66 kg, mamusia 167 i oscyluje gdzieś w granicach 62...pocieszam się,że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz..;)

a my na szczepienie chodzimy od piatku ::)
w pt nieczynne,w pn tez nie we wt powiedzieli ze nie wiadomo
ide jutro i zobaczymy
bo cos mi tu strajkiem smierdzi :mad:

My też dziś byliśmy się zaszczepić. Kamil przytył od ostatniego razu tj. miesiąc i 11 dni temu 1940 i do podwojenia wagi urodzeniowej zostało mu 60g. Waży teraz 6740 :) wzrost ma 63 cm tj 4 więcej niż ostatnio a 9 cm od urodzin . obwód klatki piersiowej to 40 cm i główki też. Poza tym jestem z niego dumna prawie wcale nie płakał może 30 sekund :)

reklama
No to Koga nie martw się! :) Jak dobrze przybiera to jest ok!

No Maga, 7230...to nieźle :) Jagoda mniej więcej w wieku Filipa - on waży ok. 6400.

Do góry