reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
kurcze to mój kurdupelek najmniejszy - 4 miechy (bez jednego dnia - wczoraj) 5500 i 63 długi. się zaczynam martwić żeby nie był taki mały pierdek jak ja, bo sobie tego nie daruję.

kaśka76 pisze:
kurcze to mój kurdupelek najmniejszy - 4 miechy (bez jednego dnia - wczoraj) 5500 i 63 długi. się zaczynam martwić żeby nie był taki mały pierdek jak ja, bo sobie tego nie daruję.
Kaska,czy nie wiesz ze dzieci zawsze przerastaja swoich rodzicow?? :) A Piotrek poza tym jest facetem,zobaczysz ze przerosnie nie tylko Ciebie ale rowniez tatusia!!! 8)

pytia pisze:
Zważyliśmy się też: 6900 w wieku 4 miesięcy i 9 dni :) Czyli przez ostatnie dwa tygodnie Jaś przybrał aż 700g, tym samym podwoił już swoją wagę urodzeniową. Nareszcie jestem spokojna...
Pytia,to Jas z moja Majka ida jedna droga ;) :) ,bo Majka tez wlasnie podwoila swoja wage urodzinowa i jeszcze plus 200 gr.,czyli podwoila wage 10 dni temu kiedy wazyla 5800 a wczoraj zwazylam i waga pokazala 6000g :)

My mamy wizyte 7 lipca,wtedy znowu szczepienie.Moja corcia niestety nie jest tak odwazna i zawsze placze przy szczepieniach. :(

kaśka76 pisze:

kaśka! mój Rafał też nie jest wysoki, a jaki fajny!!! :) (Nieskromność to moja cecha :) )

Moja Kinga dziś waży 5500g nie za dużo, ale związane to jest z tym, że miała te bakterie w moczu, no i też chyba genetycznie, bo ja jestem drobna, a mój mężuś co prawda wysoki ale chudzinka. I Kinga też chyba będzie wysoka i chuda.
No i nareszcie dziś została zaszczepiona:-)

my dzis tez po podwojnym szczepieniu i narazie spokoj na 4 miesiace , Marysia byla dzielna troszke poplakala i gapila sie wszedzie , ostatnio tak ja wszystko nie interesowalo. :) dziwila sie ze lekarz sie do niej nie "wdzieczy" bo byl powazny i z nia nie gadal i to sprawialo ze robila rogaliki do placzu. Jak tylko zaczynalam do niej mowic to sie usmiechala.

Wiec klocek ma juz (w wieku 3 miesiecy i 6 dni) troche ponad 8kg (tj.16,8funtow) i mierzy 65cm i wlasnie podwoila wage urodzeniowa (po urodzeniu 4100).

maga_86 pisze:
jagunia była dzisiaj na szczepieniu waży 7230... jeszcze 30 gram i podwoi swoją wagę urodzeniową, jak czytam ile ważą wasze dzieci to odnoszę wrażenie,że mam w domu małego klopsa ;)
magamoj Igi wazy 7200 i mierzy 67cm to mamy podobne klocuszki :) :)

reklama
Do góry