Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaska,czy nie wiesz ze dzieci zawsze przerastaja swoich rodzicow??kaśka76 pisze:kurcze to mój kurdupelek najmniejszy - 4 miechy (bez jednego dnia - wczoraj) 5500 i 63 długi. się zaczynam martwić żeby nie był taki mały pierdek jak ja, bo sobie tego nie daruję.
Pytia,to Jas z moja Majka ida jedna drogapytia pisze:Zważyliśmy się też: 6900 w wieku 4 miesięcy i 9 dniCzyli przez ostatnie dwa tygodnie Jaś przybrał aż 700g, tym samym podwoił już swoją wagę urodzeniową. Nareszcie jestem spokojna...
kaśka76 pisze:kurcze to mój kurdupelek najmniejszy - 4 miechy (bez jednego dnia - wczoraj) 5500 i 63 długi. się zaczynam martwić żeby nie był taki mały pierdek jak ja, bo sobie tego nie daruję.
magamoj Igi wazy 7200 i mierzy 67cm to mamy podobne klocuszkimaga_86 pisze:jagunia była dzisiaj na szczepieniu waży 7230... jeszcze 30 gram i podwoi swoją wagę urodzeniową, jak czytam ile ważą wasze dzieci to odnoszę wrażenie,że mam w domu małego klopsa![]()