reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WAGA naszych Słoneczek

Ja wagę Mateusza podam w piatek bo idziemy na szczepienie. Miało być dzisiaj ale w piatek mam urlop więc przełożyłam, żeby być razem z nim

reklama
Ola ma 70 cm i wazy 8460 :tak:

ale Ci córka podrosła!!! moja Agata już nie tyje tak szybko jak na początku, sprawdziło się - dogoniła rówiesników i uspokoiła się :)
teraz waży 7600g (schudła ostatnio, bo miała ponad tydzień biegunkę - wirusa załapała), strasznie się wydłużyła za to :) ciuszki na 74cm sa na styk

Z tymi ciuszkami to bywa róznie, Kinga ma np. body, które jest na nią za małe, a drugie jest za duże, a na obu pisze "rozmiar 74"

ivon ja też to zauważyłam. Mateusz niektóre spodnie nosi na 68 a bluzki na 86. I bądź tu mądry człowieku i kupuj ubranka:-D

Rozmiar rozmiarowi nierówny. Najlepiej kupować ubranka mając przy sobie dziecko albo umówić się na ewentualny zwrot lub wymianę. My jeszcze miesiąc temu nosiliśmy niektóre body od urodzenia :tak: A teraz to na 68 body a kombinezon na 74 i jest ciut przyduży :happy:
Pozdrawiam

reklama
Do góry