reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
u nas spichy juz 86 są dobre chociaz kuba dlugosci ma 76. Dziwne. Zauwazylam ze moj Kubus szczupleje:-) Idzie w dlugosc nie w wage. Postanowilam ze postaram sie karmic do roku bo jak przejde na sztuczne to sie bardziej podtuczy, a tak pozniej pojdzie na nozki, bedzie w ruchu i tyc nie bedzie bog wie jak. BO juz jest na 97 centylu!!!!

Moja Igusia nie wdała się w mamusię i jest drobna :-) waży trochę ponad 7 kg. Z ciuszkami jest różnie ale zwykle 74 jest ok. Miała mnóstwo ciuchów do tego właśnie rozmiaru a teraz zaczyna się susza...bo mamusia po sklepach nie chodzi..

Ja jesienna kolekcje kupuje w razmiarach 74-80 i czasem ubranka sa dobre a czasami troszke podwijam.
My tez idziemy na szczepienia 12.10 to bedziemy wiedziec ile dokladnie mierzymy i wazymy bo domowymi sposobami to ok 69 cm i ok 8,5 kg ;-)

Byłam zważyć Kubę i zadużo to go nie przybyło -ostatnio ważył 7kg ponad m-c temu a dzisiaj 7,5 kg - lekarka nie powiedziała ,że ma niedowage ale wg mnie to troszke maławo. On jest drobny i malutki się urodził ale miałam nadzieje,że 8 kg dobijemy a tu :no:

Dziś byłysmy na szczepieniu i okazało się że moja mała Różyczka urosła ostatnio (to przez zdrowy sen) - mierzy teraz 69cm i waży 7640g Jest extra :))) Pozdrawiamy!:-)

reklama
A Filip ma odwrotny problem niż Bartuś - nogawki czesto przykrótkie i jeśli są podwijane spodenki (coś ala mankiety) to muszę odwijać :)

Dziewczyny jak się odczytuje te siatki centylowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry