reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Nie wiem ile moje dziecko waży, przekonam się jak pójdziemy na szczepienie ale wiem, że robi się coraz cięższa ;D (ręce opadają ::) ) oraz dłuższa ;D

reklama
catherinka pisze:
Ivon, to super, że ilość bakterii się zmniejsza! Trzymam kciuki, żeby z nerkami było ok!

Dzięki Catherinka.
Jutro odbieram kolejne kontrolne badanie moczu. Oby nie było już wogóle bakterii.

Właśnie wróciliśmy ze szczepienia i w końcu dowiedziałam się ile waży mój kochany szkrabik :)

Waga 6250g
Długość 60cm
Obwód głowy 42cm
Obwód klatki 42cm

Od ostatniej wizyty przybyło nam 1650g :).

Jestem szczęśliwa, bo Krystianek jest tylko na piersi i tak ładnie przybiera :)

Widzę Aniu, że masz już co nosić :laugh: . A Krystianek ślicznie przybiera ;)

Tak Aniu i mój kręgosłup chyba już się przyzwyczaił :). Jestem dzisiaj taka szczęśliwa, że zacałuję moje Słoneczko jak tylko wstanie :), bo po ostatniej wizycie, czyli miesiąc temu miałam doła, a dzisiaj taka niespodzianka :), ale czułam, że więcej waży, bo przeszłam kilka dni temu na pieluszki w rozmiarze 3.

Anik, super, że Krystianek tak ładnie przybiera. I możesz sobie pogratulować, bo tylko twojemu rozsądkowi i samozaparciu jest dalej tylko na piersi!

U nas też dzisiaj radość z podobnego powodu :) Mieliśmy po dwóch tygodniach zgłosić się skontrolować wagę, bo osatnim razem Jaś przybrał bardzo mało. I dziś nadszedł ten "sądny dzień". Bałam się, że będę go musiała dokarmiać, ale okazało się, że waży 6060, czyli przez te dwa tygodnie przybrał 390g ;D Strasznie się cieszę, że zostajemy na samej piersi ;D ;D ;D

reklama
No to super Anik! :) Rzeczywiście fajne jest uczucie, kiedy upewniasz się, że mały dobrze przybiera i to dzięki naszemu mleczku :)

No widzisz Pytia, jednak wszystko oki :) Również gratulacje! :)

Do góry