reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
Pytia: i po co siętak zamartwiałaś????????? gratuluję

Anik: gratulacje "ogromniastych" wymiarów ;)

I niewiele sie pomylilam ;)
dzis szczepienie, od ostatniego razu maly przybral 1060g
Lolo  wazy                  5260g
obwod glowki                38cm
obwod klatki piersiowej   38cm

Pytia, bardzo sie cieszę. Ja wiedziałam, że będzie ok :)

Anik! Wielki ten Twoj chłopaczek :)

Ciekawe, kiedy Karolina bedzie taka ciężka... :)

Dzięki dziewczyny!!! :)

Chyba Krystianek jest największym bobo na naszym wątku. ::)
Pytia jak widzisz niepotrzebnie się zamartwiałaś, bo wszystko z Jasiem jest w porządku :) i nawet nie myśl o dokarmianiu! Sama przecież niedawno pisałaś, że nasza laktacja uzależniona jest od wypitego mleczka przez nasze maluszki :), więc głowa do góry i myśl pozytywnie. ;DJa nie piję herbatki na laktację, piję jednak dużo wody i soków i nie narzekam na ilość pokarmu, a kiedyś obawiałam się, co to będzie jak przestanę pić Hipp'a. Od dłuższego czasu przystawiam Krystianka i nawet nie myślę o laktacji, że coś może być nie tak.

A tak wyglada nasza krzywa wagowa:

14.03 3750 (57cm)
16.03. 3600
3t 1d 4380
6t 1d 5100 (59,5cm)
8t 1d 5600 (63cm)
10t 1d 6300 (64cm) (dzisiejszy pomiar)
Juz w reku czuje ciezar :)

Ładnie asioczek i to nie tylko na wadze, ale też super rośnie "na długość" ;)
Nam tez przez ostatnie 2 tygonie przybyło całe 0,5 cm ;) Teraz Jaś ma 62,5 cm

reklama
Przybieranie na wadze mojej córci nie daje mi spokojnie spać, w czwartek ważyła dopiero 4900g, czyli od urodzenia przybrała tylko 1500g. A wszystko to chyba przez te bakterie w moczu. Dziś znów idziemy do lekarza i na ważenie.A jutro na usg nerek.

Do góry