reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

To moja Majeczka jest strasznie wychudzona waży tylko 6700 (a wygląda jak pączuszek). Ale moje dzieci tak mają chyba Jaś waży tylko 18kg ale u niego widac żebra.

reklama
dzis po szczepieniu:) malenstwo dzielne bylo i sporo rano spalo. wazymy teraz 7100 i mierzymy 66 cm wiec urosla za miesiac 4 cm i utyla pol kg:-)

Filip w swojej wadze i wzroście jest chyba średni :)
Wczoraj byliśmy na szczepieniu i okazało się, że mam wagę w rękach i metr w oczach :D Idelanie typowałam! :) Waży równe 8 kg i mierzy 71 cm :)

P.S. I bardzo dzielnie zniósł szczepienie! Pielęgniarka mówiła przed, że żółtaczka lubi szczypać przy wkłuciu. Filip zapłakał 5 sekund i potem już było dobzre :) Zresztą pierwszy raz w ogóle przy szczepieniu zapłakał :)

reklama
Ja nie wiem ile Brian wazy a taka jestem ciekawa bo dopuero do lekarza mamy isc naszczepienie jak bedzie mial roczek i wtedy go pewnie zwaza no ale ostatnio gadalam z kolezanka i powiedziala mi ze w kazdej chwili moge isc z Synkiem do tej przychodni i powiedziec ze chce zobaczyc ile wazy dziecko no wiec jesli to prawda to pojdziemy albo kupie wage i juz hehe:-)

Do góry