Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kp?Hej ile ważą wasze 6 tygodniowe niemowlaki
Waga mojej dzidzi 4700 przy wyjsciu ze szpitala 2700 neonatolog powiedziała ze za duzo co o tym myślicie
Tak piersiąKp?
Jeśli tak to nie za dużo.
Jest tylko minimum w przyrostach dzieci. Podaje się też statystyczne średnie przyrosty. Maksymalnych nie ma.
Moja córka urodzona w 34 tc z masą 2500 przybierała po wyjściu ze szpitala 0,5kg tygodniowo tylko na piersi. Trzecie dziecko, więc na pewno nie robiłam nic źle. Taki typ przybierania i już. Oczywiście, jeśli neonatolog chce zrobić badania np. na tarczycę albo odroczyć szczepienie do wyjasnienia sprawy, to warto sprawdzić.Hej ile ważą wasze 6 tygodniowe niemowlaki
Waga mojej dzidzi 4700 przy wyjsciu ze szpitala 2700 neonatolog powiedziała ze za duzo co o tym myślicie
No to luz. Mój syn miał podobnie. Ur 4380, w wieku 5tyg 7kg. [emoji33] Potem już zwolnił, więc spokojnie. Zacznie raczkować, chodzić, biegać i zwolni.Tak piersią
A co lekarz powiedział, oprócz tego, że za dużo przybiera? Trzeba sprawdzić na siatce centylowej, gdzie dziecko się znajduje z tą wagą. Nie ma porównywać z innymi dziecmi, bo każde dziecko to inny przypadek. Generalnie dziecko powinno przybierać mniej więcej wg. Poniższego schematu:Hej ile ważą wasze 6 tygodniowe niemowlaki
www.mlecznewsparcie.pl