Monika20078
Fanka BB :)
A ja już wagę z przed ciązy osiągnęłam jakieś 2 tygodnie temu. W spodnie się mieszczę tylko też brzuszek został i z niektórych się "wylewa" hihihi ale co tam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale mam newsa za to - dziś wskoczyłam na wagę i ku memu zdziwieniu połączonemu - nie ukrywam - z lekką euforią waga wskazała 59 kg:-) zostało mi więc już tylko 4 kg do zrzucenia, tralalalalalalalalalalagdybym tak jeszcze zdołała odstawić zupełnie słodycze wszelakie, to może bym osiągnęła dawną wagę całkiem prędko...
przy wzroscie 173. Takze ja spore babsko jestem

najwidoczniej mu sie moj tylek podobal a ja przeciez nadwagi ciagle mam z 5 kilo, wszystko mi w uda i tylek poszlo
A ja najlepiej się czuję jak ważę 55kgja stoje wagowo i bardzo sie ciesze
waze 65 przy wzroscie 175
a awsze wazylam 55 kilo... wieszak na skore![]()

;-)
niby to mała niedowaga, bo przy wzroście 169 powinnam ciut więcej ważyć (chyba tyle co teraz), ale tamta waga dla mnie jest optymalna

....teraz waze 65....a przed ciaza wazylam 63...wiec tylko brzuszek mi zostal maly.....ale nie pogniewalabym sie jakby mi waga zeszla do tych 55 kg...he,he....

...