reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
ale mam newsa za to - dziś wskoczyłam na wagę i ku memu zdziwieniu połączonemu - nie ukrywam - z lekką euforią waga wskazała 59 kg:-) zostało mi więc już tylko 4 kg do zrzucenia, tralalalalalalalalalala:-D gdybym tak jeszcze zdołała odstawić zupełnie słodycze wszelakie, to może bym osiągnęła dawną wagę całkiem prędko...

no widzisz to ty szczuplutka jestes:-)ja tez wskakuje sobie na wage czasami i teraz mam 71kg a musze dojsc do tej wyjsciowej czyli 64:-pprzy wzroscie 173. Takze ja spore babsko jestem:wściekła/y::-D

Ale mam cos innego jeszcze - nie wiem czy mi sie zdaje czy mi po tych opuchnieciach dłuzsze stopy zostały, jakos takie mam wrazenie jakby o pół numera. A gdzies czytałam ze to mozliwe:shocked2:

dzis jak bylam na spacerku gosc gwizdal na mnie z samochodu:cool2: najwidoczniej mu sie moj tylek podobal a ja przeciez nadwagi ciagle mam z 5 kilo, wszystko mi w uda i tylek poszlo
ledwo sie dopinam w spodnie sprzed ciazy a jak siedze to suwak mi zjezdza

wiec dziewczyny glowa do gory:-D

He,he Basia...ja 65 wazylam 3 lata temu jak ciezko zasowalam fizycznie:sorry:
A 55 to chyba jak 15 lat mialam...
Mam te swoje 70 bo taka moja budowa i w sumie dobrze,bo mysle,ze wlasnie dzieki temu wygladam tak jak i przed ciaza do tego zero rozstepow i wiszacej skory.:cool2:

ja również najlepiej czuję się z wagą 55 - odpowiednio lekko:tak: niby to mała niedowaga, bo przy wzroście 169 powinnam ciut więcej ważyć (chyba tyle co teraz), ale tamta waga dla mnie jest optymalna:) pozostało jeszcze wkroczyć z jakimiś ćwiczeniami żeby brzuch się uelastycznił, bo teraz taki jakiś rozleniwiony;

hi,hi....jak wszystkie,to i ja tez chce wazyc 55 kg....chociaz dawno tyle nie wazylam,moze z 10 lat temu....:-D:-D:-D....teraz waze 65....a przed ciaza wazylam 63...wiec tylko brzuszek mi zostal maly.....ale nie pogniewalabym sie jakby mi waga zeszla do tych 55 kg...he,he....:laugh2::laugh2::laugh2:...

reklama
no ja przy mojej budowie to 55 pewnie ostatnio w podstawówce :) dka mnie 65 bedzie ok a jak zejde do62 to juz minimum...nie bardzo wyobrazam sobie jak bym wygladala gdybym jeszcze mniej wazyła :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry