reklama

Waga sprzed i po ciazy

ja raczej jestem z drobnokoscistych i przed ciaza to nie udawalo sie dobic do 55kg
zawsze mialam uwagi ze za szczupla jestem a w podstawowce to nawet bylam Szkieletorem i Deska;-)
a teraz 2 kilo do zrzucenia i wreszcie bede miec te 55:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ja raczej jestem z drobnokoscistych i przed ciaza to nie udawalo sie dobic do 55kg
zawsze mialam uwagi ze za szczupla jestem a w podstawowce to nawet bylam Szkieletorem i Deska;-)
a teraz 2 kilo do zrzucenia i wreszcie bede miec te 55:tak:
Mi też jeszcze 2kg do osiągnięcia 55kg zostało :-D tyle że ciężko jakos je zrzucić :sorry:
Ach, gdyby tak słodycze przestały istnieć :-p:zawstydzona/y:

ja przed ciążą 52 ważyłam a teraz nie wiem ile ważę bo nie moge wagi znaleźć bo cały czas na kartonach i walizkach żyjemy :eek:. A jak byłam u lekarza to zapomniałam sie zważyć :wściekła/y:. Ale na bank mam jeszcze coś do zrzucania bo z przodu mi wisi fałd skórno-tłuszczowy :confused2:

a ja przestaje patrzec na kilogramy.na kazde 2 kg spalonego tluszczyku przypada 1 kg miesnia-wiec na dobra sprawe chudnie sie 1kg ale po wygladzie widac ze wiecej:tak:wiec nawet jesli mi zostanie te uparte 65kg ale zrzuce oponke to tez sie bede cieszyc:-)

Ja nie staje na wadze żeby się nie stresować. :cool2:
Ale na bank mam jeszcze jakieś 10kg w nadmiarze.:szok: Plus te które doszły po rzuceniu palenia:-( :wściekła/y:
Zacznę się tym martwić jak już przestanę karmić. Teraz mam apetyt jak smok i ciągle mi się pić chce.
Zawsze byłam "puszysta" i te pare kilo w te czy we wte nie robi mi różnicy.
;-)

reklama
chyba polubilam ten temat :-);-):tak:

jem niemal tyle samo razy co Monika (juz mnie w nocy glod jednak nie meczy) i okazalo sie ze w 12 tygodni stracilam wszystko to co mi w ciazy przybylo:tak::-):tak:;-)

wciagam juz wszystko co popadnie - lacznie z czekolada (codzienny rytual), ciastami, ciasteczkami... po porodzie zaczelam slodzic herbate :szok: bo inaczej mi nie wchodzila a pic trza bylo...

teraz mam nadzieje ze to co przytylam przed ciaza rownie szybko zgubie :-)

aha... gdyby ktorejs z Was przyszlo do glowy odchudzac sie za pomoca tabletek typu Meridia - ODRADZAM szybko sie chudnie ale jeszcze szybciej tyje po ich odstawieniu - ja schudlam 6 kg a potem przytylam 6 kg plus....10 :szok::no::wściekła/y: dalam sie namowic kolezance...chcialam ladnie w stroju kapielowym wygladac... jaka stara taka goopia bylam ale - nigdy wiecej :-):tak:

teraz plan ochudzania => 10 kg :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry